Fysiotherapie bij Paramedische Praktijk Balkbrug

Direct contact opnemen

Hebt u moeite met bewegen? Een behandeling door Paramedische Praktijk Balkbrug kan helpen uw klachten te verlichten of te verhelpen. Lees snel verder over onze fysiotherapiebehandelingen.

Wanneer naar de fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut behandelt mensen die moeite hebben met bewegen. Klachten aan het bewegingsapparaat kunnen veroorzaakt worden door een blessure, een verkeerde houding, de leeftijd of pijn in gewrichten of spieren door bijvoorbeeld een aandoening. De behandeling is erop gericht om de klachten volledig te verhelpen of dusdanig te verlichten dat u ‘ermee kunt leven’. De fysiotherapeut stel samen met u een behandelplan op, waarbij u ook duidelijkheid krijgt over het te verwachten herstel en over de tijd die dit herstel gaat duren.


Voor wie is fysiotherapie geschikt?

Fysiotherapie is geschikt voor zowel kinderen als volwassen die problemen ervaren aan het bewegingsapparaat.

Vergoeding van fysiotherapie

Fysiotherapie wordt deels vergoed vanuit de basisverzekering. Wat er precies vergoed wordt hangt af van de reden van uw bezoek aan de fysiotherapeut en uw leeftijd. Raadpleeg altijd van tevoren uw ziektekostenverzekering, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.


Verwijzing
U kunt bij de fysiotherapeut terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Hij of zij wordt wel op de hoogte gesteld van uw behandeling en uw vorderingen, tenzij u dit niet wilt.

Fysiotherapie nodig? Neem contact op!